Първоначално публикувано от Linkestis
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Централно заключване: отключва се сама
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеБагажника!
Все пак е част от централното заключване на автомобила
Comment
-
Първоначално публикувано от munio Покажи съобщениевсичко работи както трябва, но не иска да се заключи и не иска и не иска.....
---------- Post added at 15:26 ---------- Previous post was at 15:25 ----------
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеБагажника!
Все пак е част от централното заключване на автомобила0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеМи значи не всичко работи както трябва
---------- Post added at 15:26 ---------- Previous post was at 15:25 ----------
На 166/156/147 багажника си е отделна система
Поправям се на 4 моторчетаsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Има цяла тема за ремонт на централното. Преди няма и месец играх процедурата и се оказа зацапан колектор на моторчето на шофйорската врата и четките не контактуват или когато успеят. Почистване, смазване и всичко си дойде по местата. Защото става че ти натискаш копчето или завърташ ключа, отива сигнал, пускаш ток до моторчето обаче то не тръгва и съответно не избутва винта който да избута и да затвори контактора за да отчете че е заключено и така връща сигнал че не е заключено и колата се отключва.
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение...........Защото става че ти натискаш копчето или завърташ ключа, отива сигнал, пускаш ток до моторчето обаче то не тръгва и съответно не избутва винта който да избута и да затвори контактора за да отчете че е заключено и така връща сигнал че не е заключено и колата се отключва.
Поздрави
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Колега и моето реле беше като ново,но не работеше.При повечето алфи 166 се получава лек теч или конденз от радиаторчето на парното и тази капка пада точно върху тези релета зад централната конзола след което от влагата почва да дава контакт на всякаде и си прави каквото си иска.Аз се разминах с подсушаване и пръскане с някакъв спрей,но има вероятност и да е изгоряло същото се получава и със зелената кутийка за мигачите.То не е мокро за да го видиш просто от време на време си капва по някоя капка.Аз след демонтажа ги пъхнах в найлонови пликчета и вече нямам ядове.Опитай с друго реле за да си сигурен.Дано да съм бил полезен.
Comment
-
Първоначално публикувано от DJANI 86 Покажи съобщение,,,,.Аз след демонтажа ги пъхнах в найлонови пликчета и вече нямам ядове.Опитай с друго реле за да си сигурен.Дано да съм бил полезен.
Теча се оправя като си смениш радиаторчето.
Доста по-елементарно решение!sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеЩо не ги вакумира направо????
Теча се оправя като си смениш радиаторчето.
Доста по-елементарно решение!Радиаторчето го сменяме чак след като налеем две-три добавки и накрая ни подгизне мокета в краката
А дотогава релетата пак са се наджвакали с антифриз и ... пак същата история
Затова моите ги ремонтирах и при затварянето на кутийките намазах съединителните повърхности със силикон - знам ли кога пак ще протече новото радиаторче от неизвестен китайски производител, а и колко време ще тече докато го сменя
...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
Comment